Opening Scorebord Campus

Geplaatst door Enrico (Nikantes) op 09 November 2015 om 14:17


Op 01-01-2014 opende het Sportgebouw Campus de deuren. Helaas was er geen nieuw scorebord voor de sporters beschikbaar en het was ook niet de bedoeling dat deze er zou gaan komen. Sportplusvereniging kv Nikantes uit Hoogvliet nam vervolgens het initiatief om samen met handbalvereniging ETC in november 2014 een Bewonersinitiatief in te dienen bij de gebiedscommissie Hoogvliet. In eerste instantie werd deze afgewezen omdat er meerdere partijen bij de financiering betrokken moesten gaan worden.

Nikantes is vervolgens op zoek gegaan naar bedrijven die maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Rabobank Rotterdam is vervolgens bereid gevonden om het scorebord mede mogelijk te maken. Ook heeft Nikantes fondsen aangeschreven en heeft Deltaport Donatiefonds besloten om ook een bijdrage te leveren voor de totstandkoming van het scorebord. Toen er meerdere partijen zich aandienden kon er in maart 2015 alsnog samen met ETC, succesvol een Bewonersinitiatief worden ingediend en heeft de Campus zelf ook nog een bijdrage geleverd evenals de betrokken verenigingen zelf.

Het scorebord is officieel in gebruik genomen door Nikantes en ETC op zaterdag 07-11-2015. Diverse leden van de gebiedscommissie waren hierbij aanwezig. De kinderen van beide clubs waren in tenue aanwezig en lieten eerst zien hoe zij het beste konden scoren op de korfbal paal en in het handbaldoel. Vervolgens kregen de kinderen een ballonnen bal uitgereikt in hun eigen clubkleuren en werd er een mooie groepsfoto gemaakt. Na afloop kregen de kinderen een gratis AA mee om nog even te kijken naar Nikantes 1 en was er nog een versnapering in de kantine van de Campus om het feest compleet te maken.

Wil jij ook eens korfballen of handballen? Kijk dan voor meer informatie op de sites van de verenigingen voor de actuele trainingstijden en contactinformatie.Geef een reactie


Naam

Reactie


Vul de volgende beveilingscode in: 6835
Code:

2 Foto's bij "Opening Scorebord Campus"


Sponsors:Reclame: