Winter BBQ

Geplaatst door Martijn Talens op 06 Januari 2016 om 08:10

Download inschrijfformulier:

Inschrijfformulier Winter BBQ 2016Zoals ieder jaar organiseren wij traditioneel bij ETC in januari , ons aller bekende winterbarbecue, wat plaats vind in onze gezellig aangeklede kantine op ZATERDAG 30 JANUARI A.S. Deze BBQ is voor alle leden v/d vereniging, maar ook voor evt oud leden, familie, vrienden, maar zeker ook voor onze buren van Nikantes .
Deze avond begint om 18.00 uur en is afgelopen na dat de laatste naar huis is. De kosten voor deze avond bedragen 7,50 p.p voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar 5 p.p. (exclusief consumpties). Als je mee wil doen met deze BBQ, geef je dan op bij Stefan Huiting, of lever onderstaand strookje in bij hem of bij je trainer/coach VOOR UITERLIJK WOENSDAG 20 JANUARI.
Betalingen van het BBQ geld moet ook gedaan zijn voor aanvang van de BBQ. Dit kan zowel contant wedstrijd en trainingsavonden bij Stefan, of anders voor 20 januari overmaken op rekeningnummer. NL49INGB0004011834 tnv Handbalvereniging ETC , ovv naam en aantal personen. Hopelijk zien wij jullie weer in grote getalen aan tafel om er met elkaar weer een gigantisch feest van te maken en als u niet wilt eten maar toch wilt komen,bent u uiteraard ook van harte welkom.
Mvr gr,
Stefan Huiting.Geef een reactie


Naam

Reactie


Vul de volgende beveilingscode in: 6835
Code:


Sponsors:Reclame: